+359 885 000 999

Search our Site

Нашият екип от архитекти и инжинери, максимално бързо ще Ви изготви и съдейства за одобрението на проекти за рекламни и фирмени надписи, както фасaдни, така и покривни. Нашата услуга е комплексна и започва от консултацията, изготвянето на проектите, тяхното внасяне в административните инстанции, придвижване и посредничене пред Общинските органи, до донасянето на ,,Разрешителното за реклама‘‘ лично до Вашата врата.
Цените са строго индивидуални според всеки конкретен случай и не се колебайте да поискате оферта, защото консултацията ни е безплатна.

Тротоарно право при разполагане на маси, столове, хладилници, стелажи, антипаркинг тела и други машини и съоръжения, е необходимо да бъде одобрена и съгласувана схема (скица) за определяне на тротоарно право.
Изготвянето на схемата се извършва от правоспособен архитект, по дизайнерски метод, при спазване на изискванията от наредбата - цената и е 150 лв.
Ние също може да се ангажираме в срок от няколко дни, да Ви съдействаме при съгласуването с дирекция ,,Транспорт‘‘ към СО, като хонорара ни за представителство е 100 лв.
При всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас, като консултацията ни е БЕЗПЛАТНА, a това,което можем да предложим в замяна е:

-Бързина при получаванто на всички необходими документи
-Спестявате време при одобрението на проектите и получавате високо конкурентна услуга
-Професионално подготвени архитектурни и дизайнерски проекти 
-Стоите далеч от опашки и гишета, а ние вършим работата вместо Вас!

Контакти

На всеки въпрос от вас свързан с предлаганите услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
БИЗНЕС АСИСТЕНТ бул. "Цар Борис III" 215
София 1618, България
И-мейл: businessassistant@abv.bg+359 885 000 999