+359 885 000 999

Search our Site

Имате идея за бизнес? Търсите професионално отношение и безупречни услуги?
Първата стъпка към осъществяването и е регистрацията на фирма.
Ние имаме огромен опит в регистрирането на фирми, както за Български, така и за чуждестранни лица.Нашето клиентскo портфолио включва фирми от всякакви области на бизнеса.
Независимо дали правите нова регистрация на фирма или вече имате бизнес, ние сме на ваше разположение, защото извършваме много други услуги. Бихме могли да стартираме бизнеса Ви от началото, до края, без да усетите!
Предимства  - получаваш документите веднага, когато са готови на избрано от теб място  и не чакаш в офиси или по опашки.Получаваш документи, подготвени и разписани за твоята конкретна фирма и твоите индивидуални нужди, а не бланки.

За регистрация на фирма ( ЕООД,ООД ) , е необходимо да :

  • Изберете име,което първо да се провери дали не е заето вече. Всяка фирма в България има свое име. То трябва да бъде уникално – да няма друга фирма с това име. Наличието на фирма с идентично име е най-често срещаната причина регистрацията да бъде отказана.
  • Посочите кой да бъде собственик или управител.
  • Изтъкнете предмет на дейност,като обобщително е хубаво да се добави всичко, което е разрешено със закон,за да няма ограничения в дейността.
  • Установите капитал,като минимума е 2 лв , с когото отговаря собственика на фирмата.
  • От нас остава да Ви подготвим и Ви помогнем в попълването на документите за внасяне в търговския регистър, като Ви спестим тази разточителна процедура.

Контакти

На всеки въпрос от вас свързан с предлаганите услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
БИЗНЕС АСИСТЕНТ бул. "Цар Борис III" 215
София 1618, България
И-мейл: businessassistant@abv.bg+359 885 000 999