+359 885 000 999

Search our Site

Ако Вашият бъдещ бизнес план включва производство,съхранение и търговия на храни и напитки и работа с тях (издаване, готвене, сервиране), той трябва да бъде регистриран в Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ). Нашата грижа е да Ви съдействаме в осигуряването на удостоверение за регистрация на Обект за храни, например:
 • Кафене
 • Ресторант
 • Дюнер
 • Магазин за хранителни продукти
 • Плод и зеленчук
 • Склад
 • Животновъден обект
 • Други


Изработваме система за самоконтрол за всякакви обекти ( ДХП,ХАСЕП).Подаваме и получаваме документи от Ваше име.Подготвяме договор за ДДД обработка,осигуряваме дневници и здравни книжки - с една дума - вършим всичко вместо Вас. Гарантираме, че няма да пропуснете нищо от изискванията на закона. С нас ще си спестите време и грешни стъпки при изваждането на документите. Бихме могли да съдействаме и за цялостния процес в реализирането на Вашия бизнес:

 1. Регистрация на фирма- ЕООД/ООД
 2. Наемане/закупуване на помещението, в което ще се извършва дейността
 3. Регистрация към БАБХ...

Както и всяка следваща стъпка, която Ви предстои, за да бъде вашият бизнес завършен. Не губете време! Свържете се с нас и поискайте своята безплатна консултация!

Също така, ние, от Бизнес Асистент можем да Ви съдействаме за договори с фирми за извозване на странични животински продукти (СЖП). Страничните животински продукти са 3 категории, като най-често срещаната категория касае извозването на СЖП от ресторанти и заведения за обществено хранене, работещи с продукти от животински произход.

Много често тези храни не се събират, изнасят и обработват правилно от обекта, което е източник както на потенциални опасности за здравето на хора и животни, така и на сериозни нарушения на нормативните изисквания в тази област.

Извършваме отстъпки при закупуване на пакет от услуги! Не чакай, действай!

Контакти

На всеки въпрос от вас свързан с предлаганите услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
БИЗНЕС АСИСТЕНТ бул. "Цар Борис III" 215
София 1618, България
И-мейл: businessassistant@abv.bg+359 885 000 999