+359 885 000 999

Search our Site

Нашият екип от архитекти и инжинери, максимално бързо ще Ви изготви и съдейства за одобрението на проекти за рекламни и фирмени надписи, както фасaдни, така и покривни. Нашата услуга е комплексна и започва от консултацията, изготвянето на проектите, тяхното внасяне в административните инстанции, придвижване и посредничене пред Общинските органи, до донасянето на ,,Разрешителното за реклама‘‘ лично до Вашата врата.
Цените са строго индивидуални според всеки конкретен случай и не се колебайте да поискате оферта, защото консултацията ни е безплатна.

Тротоарно право при разполагане на маси, столове, хладилници, стелажи, антипаркинг тела и други машини и съоръжения, е необходимо да бъде одобрена и съгласувана схема (скица) за определяне на тротоарно право.
Изготвянето на схемата се извършва от правоспособен архитект, по дизайнерски метод, при спазване на изискванията от наредбата.
Ние също може да се ангажираме в срок от няколко дни, да Ви съдействаме при съгласуването с дирекция ,,Транспорт‘‘ към СО, като цената с включено заснемане от правоспособен архитект, изготвяне на документация,внасяне и заверка в СО Дирекция "Управление и анализ на трафика" е 500 лв.
При всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас, като консултацията ни е БЕЗПЛАТНА, a това,което можем да предложим в замяна е:

-Бързина при получаванто на всички необходими документи
-Спестявате време при одобрението на проектите и получавате високо конкурентна услуга
-Професионално подготвени архитектурни и дизайнерски проекти 
-Стоите далеч от опашки и гишета, а ние вършим работата вместо Вас!

Контакти

На всеки въпрос от вас свързан с предлаганите услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
БИЗНЕС АСИСТЕНТ бул. "Цар Борис III" 215
София 1618, България
И-мейл: businessassistant@abv.bg+359 885 000 999