+359 885 000 999

Search our Site

,,Бизнес асистент‘‘ е лидер при узаконяването на търговски обекти в София и има дългогодишен опит и умения при намирането, разкриването и разработването на търговски помещения във всяка точка от Столична община. 

Разполагаме с магазини, помещения, барове, ресторанти, салони, халета и още много и различни по вид и устройство места, които биха могли да осъществят Вашият бизнес-план и поривите Ви към самоинициатива. Всичко това е на един телефонен разговор разстояние!

Омръзнало Ви е от шефове и кръгли дати, за да получите парите си? Писнало Ви е да работите за всеки друг, но не и за себе си? Време Ви е за собствен бизнес!

Екипът от специалисти на "Бизнес асистент" може да реши проблемите Ви, само след една консултация! Всичко, което се изисква от Вас е една свежа идея, която ние да превърнем в реалност, подготвяйки Вашия бизнес план в реалност.

При интерес от Ваша страна, наш консултант:
- Ще се ангажира лично да Ви предложи или намери подходящо за Вашите нужди помещение (магазин, студио, заведение, павильон, сервиз, кемпер, склад и др).
- Ще Ви консултира относно положителните и отрициателните черти на обекта, защото няма търговски обект само с плюсове!
- Ако вземете решение да го наемете, той ще узакони Вашата дейност.


Намирането на правилно помещение (магазин, заведение, салон за красота и много други), е гаранция за успех на Вашата фирма. Времената за малкия и среден бизнес са много тежки и всяка една грешна стъпка – води до загуби и доста често - до фалит. Целта на ,,Бизнес асистент‘‘ е да посочи рисковете и подводните камъни, още при намирането на търговския обект, за да се предпазите от нежелани последствия.

При интерес , моля свържете се и споделете какъв обект търсите да разкриете и ние с радост ще Ви консултираме, а в повечето случаи, благодарение на нашата непрестанна дейност по регистрации на търговски обекти, която ни позволява да имаме широк кръгозор и достъп до свободни обекти и помещения, ще имаме готови предложения за Вас!


Консултацията ни е безплатна! 

+359 885 000 999
businessassistant@abv.bg

Контакти

На всеки въпрос от вас свързан с предлаганите услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
БИЗНЕС АСИСТЕНТ бул. "Цар Борис III" 215
София 1618, България
И-мейл: businessassistant@abv.bg+359 885 000 999